Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologia Urologia / Gynekologia Nasofaryngoskooppi Meistä
Refluksi mittaus Manometria SmartPill

Sök

Nyheter

Osoite Suomessa:

SynMed Medicinteknik AB

Latokartanontie 12 A 2

28330 Pori

Puhelin: +358 45 6124470

 

Aktuella kurser & möten

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

SmartPill

smartpill_m-2.gif

 

SmartPill on laitteisto jolla langattomalla kapselilla - pH.p capseli – mitataan painetta, pH:ta ja lämpötilaa koko ruuansulatuskanavan matkalta, kapselin edetessä ruuansulatuskanavassa. Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää ruuansulatuskanavan eri osien läpikulkuajat eriteltyinä vatsalaukun, ohutsuolen ja paksusuolen osalta sekä kokonaisläpikulkuaika. Kapselilla saadaan ruuansulatuskanavan painerekisteröinti ja näin ollen motiliteetti-indeksi voidaan laskea. SmartPill kapselia voidaan käyttää viivästyneen tyhjenemisen ja ummetuksen diagnostiikassa (FDA hyväksyntä).

 

SmartPill-tutkimus on täysin ambulatorinen ja potilas voi elää tavallista elämää koko tutkimuksen ajan. Kun pH.p kapseli kulkee ruuansulatuskanavan läpi, se lähettää telemetristä dataa vastaanottimelle jota potilas kantaa mukanaan.

 

Kun tutkimus on loppunut, siirretään SmartPill–nauhurin keräämä data lataustelakan kautta tietokoneelle. MotiliGI tietokone-ohjelma analysoi kerätyn datan ja näyttää kyseisen datan monitorin näytöllä. Ohjelma tuottaa useita erilaisia raportteja ja kaavioita. Data voidaan siirtää myös muihin ohjelmiin.

SmartPill laitteiston ominaisuuksia:

 

 

Laitteisto on helppokäyttöinen ja kapselilla voidaan

mitata jopa yli 5 vrk

 

Realiaaikainen datan katselu on mahdollista

 

Kapselin signaalin kantama on 1,5 m

 

Datan siirto on nopeaa USB kaapeliyhteydellä

 

Lisätietoja

acrobat

SmartPill info


 

  

smartpill_s.gif

 

 

smartpill_s2.gif