Tillbaka till startsidan

 

Gastroenterologia Urologia / Gynekologia Nasofaryngoskooppi Meistä
Virtausmittarit Urodynamiikka Rakkoskanneri ACT/ProACT Tutkimuspöytä S-Cath

Sök

Nyheter

Osoite Suomessa:

SynMed Medicinteknik AB

Latokartanontie 12 A 2

28330 Pori

Puhelin: +358 45 6124470

 

Aktuella kurser & möten

ISO-13485_2016-black-TM.jpg 

 

S-Cath

s-cath_m.jpg

Suprapubinen katetrointi on kirurginen toimenpide, jota käytetään potilailla, joilla on virtauseste (BOO), jolloin katetrointi virtsaputken kautta ei ole mahdollista tai toivottavaa suurentuneen eturauhasen tai virtsaputken ahtauman takia. Koska perinteisellä menetelmällä on vaara virtsarakon puhkaisemiseen ja paksusuolen vaurioittamiseen, on riskin pienentämiseksi Mediplus yhdessä Bristolin BioMed-keskuksen kanssa kehittänyt uuden Seldingerin tekniikkaa käyttävän katetrointisarjan, jonka käyttäminen parantaa potilasturvallisuutta ja vähentää tarvetta tehdä toimenpiteitä anestesiassa.

 

S-Cath™ -järjestelmä koostuu pitkästä puudutusneulasta (18 g), johdinvaijerista, tylpästä troakaarista, jossa on ulkovaippa, sekä silikonikatetrista, joita on saatavana kokoina 8, 12, 14 ja 16 F. On myös avoimella kärjellä oleva malli kokoina 14 ja 16 F.

Paikallispuudutus tehdään ruiskuttamalla puudutusainetta samalla kun neula työnnetään virtsarakon sisään. Johdinvaijeri, jossa on pehmeä ja taipuisa pää, työnnetään virtsarakkoon neulan läpi, jolloin se taipuu rakon takaseinämää vasten. Neula poistetaan ja troakaaria sisään työnnettäessä johdinvaijeri estää sen menemisen liian syvälle vahingoittamaan potilasta. Troakaari poistetaan ja silikonikatetri työnnetään jäljelle jäävän ulkovaipan läpi. Tämän jälkeen ballonki täytetään 10 cc steriilillä vedellä ja poistetaan ulkovaippa halkaisemalla se kahtia.

 

S-Cath™ Järjestelmä tarjoaa seuraavat edut:

 

 

Suprapubisen katetrin sisäänvienti Seldingerin tekniikalla

 

 

Pienentää rakon takaseinämän perforoitumisen ja

paksusuolen vaurioitumisen riskiä

 

 

100% silikonia oleva Foley-ballonkikatetri

 

 

Yksinkertainen, keskimäärin 29 minuuttia kestävä

toimenpide paikallispuudutuksessa

  

 

 

 

  

Lisätietoja

pdf

S-CATH™ System data